Mutfak araç ve gereçleri arasında yer alan ve oldukça gerek duyulan bir malzeme olan kesme tahtası, mutfak ile arası iyi olan kişilere hediye edilebilecek bir seçenek olacaktır. Kişiye özel bambu kesme tahtası modelleri kapsamında sevdikleriniz için hem anlamlı hem de kullanışlı bir hediye seçebilirsiniz. Sahip olduğu özellikler ve uygun fiyatıyla bahsi geçen ürün oldukça ideal olacaktır.

Kişiye Özel Bambu Kesme TahtasıSitemizde yer alan ve aynı zamanda kişiye özel ürün haline getirilebilen bambu kesme tahtası, hem hediye hem de kullanılacak ürün olarak seçilebilmektedir. Mutfak ile aranız iyiyse ve birbirinden farklı mutfak ürünlerine ilgi duyuyorsanız bahsi geçen ürün tam da size göre olacaktır. Bambu kesme tahtası hakkında özellik ve fiyat bilgisi için alt başlıkları inceleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Bambu Kesme Tahtası Özellikleri Nelerdir?

Kişiye özel taşlı kesme tahtası özellikleri nelerdir sorusu, bu ürünü alacak olan bireyler tarafından ilk sırada incelenen başlıklar arasında yer almaktadır. Kesme tahtalarının oldukça kullanışlı ve hatta çoğu kişi için ihtiyaç ürün olduğu bilinmektedir. Sitemizde yer alan bambu kesme tahtasının özellikleri ise şu şekilde açıklanabilmektedir:

  • Herhangi bir yıl dönümü veya özel gün için hediye ürün olarak seçilebilir.
  • Ürünlerimiz bambudan çok daha dayanıklı huş ağacından üretilmektedir. Kullandığımız ahşap CARB-ULEF E1 Sertifikalı Özel Huş Ağacıdır.
  • İstediğiniz modelde üretilmesi için talepte bulunabilirsiniz. Size örnek bir model gönderildikten sonra tasarıma başlanmaktadır.
  • Elde yıkanması tavsiye edilse de bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanabilir.
  • 1.5 cm kalınlığında ve aynı zamanda 35×25 boyutlarındadır.

Sıralanan bu özellikler, kişiye özel bambu kesme tahtasına aittir. Hem hediye hem de kullanım amaçlı olarak tercih edebilir ve uzun bir süre boyunca kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kişiye Özel Bambu Kesme Tahtası Fiyat

Mutfak hediyeleri arasında yer alabilecek olan bu ürün hakkında kişiye özel taşlı kesme tahtası fiyat başlığı da sıklıkla merak edilen konulardan birisi haline gelmiştir. Hem kaliteli hem de kullanışlı olan ve aynı zamanda kişiye özel hale getirilebilen bu ürün, tahmin edilenden çok daha uygun fiyatlardadır.

Zaman zaman uygulanan indirim ve kampanyaları takip ederek siz de sitemizden bu ürünü alabilirsiniz.

30 Yıllık Uzman Güvencesi

Steak Tahtası Modelleri 2021

 

Bir Cevap Yazın