Et Sunum Tahtası Modelleri 2021 (Steak Tahtası)

Steak Tahtası 2021 Et Sunum Tahtası Modelleri Yemek sunumları, pek çok kişinin özen gösterdiği ve tercih edeceği yemeklere göre sunum ürünleri seçtiği bir konu olmaktadır. Et sunum tahtası modelleri de konu dahilinde göze çarpan seçeneklerden birisidir. Et yemekleri için özel olarak üretilen ve oldukça hoş bir görünüme sahip olan steak tahtası, sunuma önem veren kişilerin başlıca tercihleri arasında yer almaktadır.

Sıradan bir steak tahtası istemiyor ve sizin için daha özel ve hoş olmasını istiyorsanız siz de sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sitemiz kapsamında sunulan seçenekler arasında tercih edilen ürün, kişiye özel ürün haline getirilebilmektedir. Steak tahtası almak isteyen kişiler, diledikleri boyutu ve yapacakları değişiklikleri belirtmek adına sitemizi ziyaret edebilir.

Steak Tahtası Özellikleri

Gıda ile temas eden her bir ürün, sahip olduğu özellikler dahilinde alıcılar tarafından sıklıkla incelenmektedir. Özellikle gıda ise temas eden ve aynı zamanda sunum amaçlı kullanılan steak tahtaları da bu konu dahilinde incelenen seçenekler arasında yer almaktadır. Steak tahtası özellikleri, bu konuda inceleme yapanlar için aşağıda sıralanmıştır.

  • 16 mm yüksekliğine sahip olmakla birlikte 29×40 boyutlarındadır. İstediğiniz ölçüde özel üretim yapılabilir.
  • El yapımı ve doğal bir ürün olması nedeniyle gıda ile teması uygundur.
  • Steak tahta, aynı zamanda, farklı sunumlar için de kullanılabilmektedir ve sıcağa dayanıklıdır.
  • Uzun süreli kullanım için elde yıkanması tavsiye edilmektedir.
  • Çizilmez yapıya sahiptir.
  • Suya dayanıklı ve aynı zamanda sertifikalıdır.
  • Tam koruma sağlaması adına yüzeyinde doğal yağlar kullanılmıştır.

 

Steak Tahtası Fiyat

Steak tahtası fiyat, bahsi geçen ürünü satın almayı düşünen kişilerin ilk etapta dikkat ettiği durumlar arasında yer almaktadır. Sitemizde yer alan ve kalite kapsamında uzun süre kullanım vaat eden steak tahtası, değişken fiyatlara sahiptir.

Bahsi geçen ürünün kişiye özel hale getirilmesi veya boyutlarında değişiklik yapılması ile birlikte fiyatında da değişiklikler olabilmektedir. Hem fiyat bilgisi hem de ürün incelemesi adına sitemizi ziyaret edebilir ve merak ettiğiniz pek çok konu için bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda yapmak istediğiniz değişiklikler için de sitemizde belirtilen yollar ile bize ulaşabilirsiniz.

Et Sunum Tahtası, Biftek Tahtası, bilgi sitesi, horeca steak tahta, restoran steak tahtası

-16%
Orijinal fiyat: ₺945,50.Şu andaki fiyat: ₺795,25.

Bir Cevap Yazın