Tekila Sunum Tepsisi Nasıl Hazırlanır?

tekila-sunum-tepsisi-tekila-servisiTüm dünyada çoğunlukla tercih edilen alkoller arasında yer alan tekila, sunum gereği araştırılan içecekler arasında görülmektedir. Tekila sunum tepsisi nasıl hazırlanır sorusu da bu konu kapsamında merak edilen tüm detayları içermektedir. Sitemizde yer alan bazı tekile sunum tepsileri şu şekilde sıralanabilir:

  • Tekila tepsisi
  • Tekila küreği
  • 12’li tekila tepsisi

Bu üç ürün, tekila ile birlikte tüketilebilecek diğer yan ürünler göz önüne alınarak kase ile birlikte sunulmaktadır. Kalabalık ortamlarda çoğu zaman ihtiyaç duyulan bu sunum tepsileri hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak istiyorsanız alt başlıkları inceleyebilirsiniz.

Tekila Sunum Tepsisi Özellikleri

Tekila sunum tepsisi özellikleri, bu ürünü almayı düşünen bireyler tarafından incelenen konular arasında yer almaktadır. Tekilanın yanı sıra yanında sıklıkla tüketilen yiyecekler için de ayrı ayrı kase bulunduran tekila sunum tepsileri, sitemizde alıcılar için sunulmaktadır. Bahsi geçen tekila sunum tepsisinin sahip olduğu özellikler ise şu şekilde açıklanabilir:

  • tekila-kuregiTekila sunum tepsisi, tercih edilecek ürüne göre farklı sayılardan oluşmaktadır.
  • Kendisine ait olan özel bir kutu içerisinde gönderilmektedir.
  • Set içerisinde her türlü kullanıma uygun olan 2 adet kase bulunmaktadır.
  • Suya dayanıklı olabilmesi için sunum tepsileri huş ağacından üretilmiştir.
  • Ürün yapımında mdf gibi ürünler değil gerçek ahşap kullanılmıştır.
  • Darbelere karşı dayanıklıdır ve çatlama, soyulma ve kabarma gibi sorunlar yaşanmaz.
  • Uzun süre kullanabilmek için elde temizlenmesi tavsiye edilmektedir.

Sıralanan bu set özellikleri, aynı olmakla birlikte yalnızca içerik sayıları farklıdır. Kalabalık ortamlar için 12’li set uygun olabilirken daha az kalabalık ortamlar için 6’lı setler tercih edilebilmektedir.

Tekila Sunumunda Neler Kullanılır?

Tekila sunumu hakkında çoğu kişi bilgi sahibi olsa da tekila sunumunda neler kullanılır sorusu sıklıkla incelenen başlılardan biri haline gelmiştir. Çoğu bölgede tekila, limon ve tuz ile birlikte shot şeklinde tüketilmektedir.

Ancak tekilanın ana vatanı olarak kabul edilen Meksika’da bu durum tamamen farklıdır. Limon ve tuz ile tüketimin yanında hafif acılı domates suyu da servis edilebilmektedir. Aynı zamanda shot yerine shot bardaklarından yudum alınarak tüketilmektedir.

30 Yıllık Uzman Güvencesi www.uzmanltd.com.tr

Blog

Tekila Küreği, Ahşap Tekila Shot Seti, Bardak ve Kaseler DAHİL. Tekila Sunum Tepsisi, 30 x14.5cm

Tekila Tepsisi, 12 Bardak ve 2 Kase Dahil, Shot Party, Tekila Bardağı, Gerçek Huş Ağacı

Tekila Tepsisi

Bir Cevap Yazın